Guestbook

We would be happy to hear what your opinion was of your stay here.  This will help us to improve the service and will give others an impression of our apartment.

Henry en Elaine Cretier

Jullie een annulering, wij een onverwacht heerlijk verblijf in jullie vakantiehuis.
We hadden al lovende reviews gelezen, en inderdaad alles klopte. Prachtig zeer compleet vakantiehuis. Met een aardige gastvrije gastheer en vrouw.
Hadden wij ook nog prachtig weer, dus het plaatje was helemaal compleet.
Hier kunnen wij nog veel zien en doen, dus volgende keer fietsen mee of huren

Theo en Fien

Ook dit jaar wat het weer een heerlijke week hier in Earnewald en op jullie prachtige plek. Dank!

Paula en Rudie

Dit is een prachtig mooi vakantiehuis.

Eleanor & Russell Scotland 2018

We have had a wonderful week staying in your beautiful holiday home and enjoying exploring Friesland. We have been travelling to Europe for several years and this is probably the best house we have stayed in! One week is too short and we would love to come back and see more of your beautiful area. Thank you again for providing such a wonderful base for our holiday adventures.

Lenie en Maarten

Al bladerend in het gastenboek zie ik dat we inmiddels 5 keer een week bij jullie hebben doorgebracht. En iedere keer was het een feestje. De woning heeft opnieuw een upgrade gehad met de nieuwe keuken, superdeluxe! Dank en vast tot ziens!

Gert en Gerda 2018

Het was weer een heerlijke week! Het voelt voor ons echt een beetje als thuiskomen. En wat een mooie nieuwe keuken zeg. Friesland is zeker één van onze favoriete vakantieplekjes geworden!

Klaas en Carla

Wat hebben wij een heerlijke week gehad bij jullie. Een schitterend appartement waar het ons aan niets ontbrak. En dan het uitzicht. Geweldig mooi. Vooral als je door een ongemak niet altijd naar buiten kan, heb je door het uitzicht genoeg afleiding. Willem en Afien bedankt dat wij een week jullie gasten mochten zijn. Graag tot ziens.

Bert en Hannie

Het was een fijne week hier. Top het weer, super! En dan het mooie luxe appartement. Prachtige locatie en niet te vergeten de prachtige natuur. Veel gefietst en volop genoten van alles.

Evert en Ine

Voor de 5e keer in Eernewoude. Een hartelijk ontvangst, een picco bello appartement, kortom de ingrediënten voor een fijne week. Na het weekend werd het weer minder maar dat maakte voor ons niets uit. Heerlijk fietsen, luieren en lezen. Op pad, naar musea in Drachten, Franeker, Leeuwarden en zelfs in Groningen. Een appartement waar je je thuis voelt, een omgeving waar je stil van wordt. Meer ingrediënten heb je toch niet nodig? Een fijne week, voor herhaling vatbaar, dit was zeker niet de laatste keer!

Willem en Luus

Inmiddels zijn we al voor de derde keer te gast in Carpe Diem Friesland. Telkens genieten we weer van dit prachtig gelegen appartement en het mooie uitzicht. Binnen is alles prima in orde en de nieuwe badkamer is echt een topper! Dank je wel Afien en Willem voor jullie gastvrijheid en behulpzaamheid. Tot de volgende keer.

Rien en Elly

Door het mooie weer, de prachtige omgeving en het heerlijke appartement hebben we genoten van een heel fijne vakantie. Wat voor ons het meest zorgde voor het heerlijke vakantiegevoel was jullie ontzettende gastvrijheid! Bedankt voor alles!

Martina und Reiner

Duitsland

Wir haben uns hier sehr wohl gefühlt. Leider ging die Zeit viel zu schnell vorbei. In der Hoffnung auf ein baldiges Wiedersehen. Vielen Dank!

Ans en Elly

Fijn en mooi ingericht appartement! Hartelijk dank voor de gastvrije attentie bij aankomst. We hebben hier fijne dagen doorgebracht. Wel jammer dat de fietsroutes werden ingeperkt omdat er heel veel pontjes nog niet in gebruik waren. Ondanks dit hebben we van het prachtige Friesland genoten!

Anja en Jan

Een heerlijke week bij jullie gehad! Een zeer mooi appartement, van alle gemakken voorzien en een toplocatie! We hebben genoten van Friesland, de natuur, de vogelgebieden met ooievaars, roofvogels etc. Dank voor de gastvrije ontvangst en het gastvrije verblijf!

Willie en José

Nederland

Voor de 2e keer hebben we mogen genieten van jullie prachtige appartement op een unieke locatie. We hebben genoten, mede dankzij het mooie weer. Het was een heerlijke week die natuurlijk veel te snel is gegaan. Veel gefietst, mooie boottocht gemaakt. We gaan met een uitgerust en voldaan gevoel weer naar huis. Je voelt je welkom en tegelijkertijd uit en thuis bij jullie. Hartelijk dank daarvoor, we komen zeker nog eens terug!